maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kesäloman Loppu

Vuorotyössä on se hyvä puoli, että vapaapäivä voi olla myös arkipäivänä. Kesäloma loppui eilen, mutta sain vielä yhden päivän aikaa totutella ajatukseen, että normaali arki palaa taas kuvioihin. Ehdittiin aamulla hetkeksi pyöräilemään ja puistoilemaan kunnes (kappas vain) sade yllätti. Loppupäivä on pyhitetty siivoukselle ja ihan takoituksella, ei vain sateen takia. Ollaan loman aikana oltu menossa niin paljon, että kodin ylläpito on jäänyt ihan nollaan. Pölypallot tanssii lattioilla macarenaa, mutta bileet päättyy tänään.

Emmi on jo kysellyt milloin tarha alkaa? Tyttö lähtee pariksi viikoksi varatarhaan josta hän ei näytä olevan moksiskaan. Kivaaaa!!! Kiva? Olin ihan varma, että tyttö ei pitäisi ajatuksesta, mutta noin innokkaalla asenteella voin päästää Emmin hyvillä mielin hoitoon.
Tänään en edes yritä mennä ajoissa nukkumaan vaan vasta sitten, kun oikeasti väsyttää. Koko yö menee kuitenkin kellon vartijana joten turha sinne sänkyyn on mennä liian ajoissa unta etsimään. Arkirytmi palaa onneksi yleensä nopeasti takaisin muistiin. Ensimmäinen työpäivä taas... Nooo, siitä en mene takuuseen. Kaikki on varmasti ihan hakusessa, mutta enköhän saa sen anteeksi. Loma on aina mukavaa ja ihanaa, mutta myös arjessa on ne hyvät puolensa. Nyt tämä levännyt mamma voi vuorostaan päästää työkaverit lataamaan akkuja ja nauttimaan kesästä.
Illalla hemmottelen vielä itseäni uudella Game Of Thronesin jaksolla. Uusi kausi alkoi tänään ja olen seurannut somesta ensimmäisen jakson hypetystä jo niin paljon etten malta odottaa! En seuraa tällä hetkellä oikeastaan mitään sarjaa, mutta tämä on saanut mut omaperäisyydellään ihan täysin koukkuunsa. Maanantai-illat on nyt pelastettu seuraavaksi kymmeneksi viikoksi.

Winter is here, kiitos loma, kiitos kesä! Työt alkakoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti